(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но они иммигрантов обвиняют
-
Это совершенно не смешно это ужасно насколько тупые массы людей которые не понимают что вымирают, что экономика не может функционировать без людей, что рождаемость в западных странах давно не перекрывает смертность, не понимают что без эмиграции остануться одни старики в очереди на ER 🤷♂
-
😢У Сумах помер 87-річний пенсіонер Микола Єрес, який віддав власні 35 тис. доларів на потреби ЗСУ Пенсіонер помер три тижні тому у власному будинку. Про це повідомили сусіди чоловіка. Микола Іванович у 2022 році вирушив до офісу Громадського фонду "Суми" з бажанням направити власні кошти на потреби армії. Чоловік віддав 35 тисяч доларів на забезпечення 117 бригади. На ці кошти українські військові придбали мульти- та квадрокоптер, антидронову пушку та інше. Волонтери активно спілкувалися з чоловіком та хотіли чимось віддячити за такий донат. Однак Микола Іванович відмовлявся від будь-якої допомоги. Його дружина померла ще до повномасштабного вторгнення, що власне й спонукало віддати свої збереження. Донат Миколи Івановича став поштовхом до подальшої волонтерської роботи. Історія 87-річного пенсіонера спонукала людей більше фінансово підтримувати Захисників. 🕯Світла пам'ять чудовій людині! Джерело – Суспільне Telegram I Instagram I TikTok 🔴 ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР НА ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ
-
Это что за комиссия?
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Нездіймиворог.
-
My cock size is 15cm 😏
-
Готовы на 4 детей поголовно судя по этому коменту)
-
Взято тут: m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02qi9XAQR9yutrqq6f9ee26otbw8d36qziLzVrvT2Hk9w4ThEv4Dxr9oQqZUcAqt2Yl&id=100064631264657
-
Ну я бы глово точно не работад как пример
-
но это я говорю про синьоров - лидов условный мидл в Испании это тыщ 40-50
-
скорее можно, чем нельзя)
-
Тут как и со школами. Мне пофиг, что в среднем школы в ВС такое себе, если конкретно мои дети в лучших. Тебе не важна средняя температура по безработице в стране, если конкретно у тебя надежный 100% контракт на века. Вот когда хочешь иметь возможность менять школы или работы, то да, уже надо задуматься
-
А можно и не иметь