(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони вміють в ефектну - нафоткатися у купі мішків в адміністрації, або вміли ще в смішну зі сцени - там можна обісрати щось в односторонньому порядку, а діалогу нема. А ось коли є діалог, то виходить або хамство «я ничего нє должен», або бикування «Можемо зранку прокидатися і дякувати міністру особисто».
-
Ну ось і що він не так каже🤷♀️ ну реально морозяться. Це прерогатива президента - мобілізація. Закон саме звідти і спускається, і я не знаю, що огидніше - дивитися, як наша влада суспільство має за дурників типу «воно само, ми ні до чого», або те, що суспільство приймає ці правила гри
-
Ну сформувати нову бригаду- це рік роботи. Вся снаряга та еквіп на кожного - це вже по 10к$ Зброя/набої - ще 10к$ Ганяти чуваків по польських полігонах, навчати, розмістити, годувати, лікувати, прати, транспортувати, заправляти - ще 10к$ Зп за 6 міс: теж умовні 5к$ 35к$ на людину легко. За поточним курсом це навіть 1,33 мільйони.
-
нужно понимать, что тут влияют все те токсичные принципы, о которых кричат, что их нет. если ты женщина, то женщина должна быть без детей, хотеть только работать. меньше отвлекаться от работы. если ты заранее говоришь свои требования, то могут отказать, потому что ты знаешь чего хочешь (а нужны тюти). я вот сказал однажды, что не люблю работать на огромном репозитории, где еще тусуется 20-40 человек, потому что ни у кого по сути нету овнершипа. спасибо что отказали)
-
Видео же фейк, не? Рот и лицо разного цвета. Тени неестественные. Голова прилеплена. Звук и видео не совпадает.