(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Возле Китсилано снял)
-
Ну ми вже живимо на 4,5-5к на місяць, то має вистачати. На більшу зп не так багато вакансій, навіть маючи багато досвіду відгуків мало (((
-
вчора якраз бачив банкомат сібс з позначкою що є usd 20 а так з будь якого usd акаунту можна зняти, можливо прийдеться наперед замовити якщо сума значна
-
Ви б міста з містами порівнювали…. А то Німеччина це Європа і Греція. Ванкувер це Канада і Галіфакс….
-
Я теж так думала. Вибирала чисто по грошах. Але життя виявилося складніше 😢 тож нию в чаті
-
дякую) мені вже радили Оттаву і також де там жити, Каната наче але покищо нема оферу звідти)
-
Одночасно найкращий баланс грошей та витрат. Чи другий після Калгарі
-
у мене все просто - будуть гроші, будеш жити гарно а по принципу, там автобус краще, а там гірше - це якийсь дрочь
-
якщо дадуть роботу - я приїду
-
Якщо треба 0 новин та подій, їдьте в Оттаву 🤣
-
Є класні люди, купа криміналу і поодинокі випадки хто хоче щось виправити і бореться з системою
-
вони так не зможуть бо завжди порівнюють щось хороше з чимось поганим уже давно би зробили табличку де б порівнювали по якимсь критеріям міста, було б супер зручно
-
Індія - це Україна з 90х походу
-
Італійці роботу над помилками явно не дописали після WWII
-
А за «Крим УССРський» що дають? Що це коїться зранку в суботу🤯
-
Ну таке. Їздити постійно в Монреаль чи Торонто напряжно
-
тут вже як сказати я би такий, що чим більше заробляти, а як себе розважити я знайду, були би гроші
-
Це не зіга а римський салют
-
Шок. ⚡ БДСН | Підписатися
-
Декомунізація пройшла, бо так і докотимось що московити там були корінний народ
23 Jan 2023, 01:02
409821/637595
4 minutes ago