Увага🚨Шановні власники бізнесів‼️
Red flags які Ви можливо спостерігали в роботі свого SMM спеціаліста (або маркетинг команди):
🚩 Ви не отримуєте звітність по метрикам і не маєте можливості відслідкувати якість і ефективність.
🚩 Хаотичні дії і прийняття рішень не на основі даних, а на основі припущень.
🚩 Відсутність детального аналізу конкурентів та цільової аудиторії на початку і впродовж своєї роботи.
🚩 Контент знімається майже день в день, немає довгострокових планів.
🚩 Субʼєктивність і створення контенту «як подобається», а не для потреб бізнесу та аудиторії (найнебезпечніший пункт).
Якщо у Вас не спостерігається жодний з перерахованих параметрів: щиро вітаю і бажаю процвітання Вашому бізнесу!
Якщо все ж таки впізнаєте роботу свого SMM ⤵️
Мене звуть Катерина, я маркетинговий консультант і кризовий менеджер з 5+ роками досвіду. Пропоную послуги незалежного аудиту, покращення ефективності і кваліфікації Вашої команди.
Ви отримаєте:
📊 Аудит (незалежна оцінка поточного стану соц мереж, ефективності реклами, а також оцінка кваліфікації SMM, таргетолога, та інших членів маркетингової команди).
📚 Навчання і контроль спеціалістів, підготовка максимально ефективних і бізнес-орієнтованих членів команди (або ідентифікую, що людина не хоче вчитись, а просто отримувати зарплату і саботувати успіх Вашого бізнесу).
💸 Ніяких хаотичних і неконтрольованих дій в маркетингу і зливу бюджету.
📈 Налаштовані процеси, більш оптимізований, стратегічний і систематизований маркетинг.
💡Свіжі ідеї та рекомендації для розвитку бізнесу.
✅ Підтримка та регулярний чек-ап Вашої команди навіть після нашого співробітництва.
Це типічні запити бізнесів, з якими я працюю. Пишіть мені в телеграм і я безкоштовно проконсультую індивідуально по Вашій ситуації. 🤝
Дякую за приділений час!