(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а хтось грав в helldivers 2 з друзями? як враження в порівнянні з Фортнайтом?
-
ти ж в Берлингтоні тут біля мене, можу тобі порадити чувака з Дніпра, у нього тут і СТО і він займається автопідбором, їздить, дивиться тачки, тобі відео висилає. Класний тіп, його послуги коштують в залежності від бюджету, я платив за вилку 10-15к тачку - 700 баксів + бенз його на просмотри
-
ну я хз який у вас діалог був, я сказав мені треба тачка за 15к, і він мені знайшов її)
-
www.youtube.com/watch?v=wb-FY9Fdhb0&t=259s&ab_channel=10%D1%85%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%96
-
Типу воно весело перші 100 годин, а далі треба детокс
-
Фаново, але за місяць трохи набридло
-
@Alex_Auto_Canada
-
він в Мілтоні живе, так шо рядом
-
Будь-яка сесіонка, від the finals до ready or not? Якщо треба фан, то хелдайверс, якщо тактика - ready or not, якщо просто - КС? Якщо щось типу батл рояля - форточка, або колда?
-
Ок, а якщо Форточку не любиш, що порекомендував би такого плану? типу КООП зі зброєю
-
Форточку я не дуже люблю, воно весело один-два рази на місяць, в цьому HD2 краще буде)
-
тобто з твого погляду Фортнайт трохи повеселіше збиратись раз на тиждень?) бо там кожен сезон щось змінюється + люди?