(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось ти на зеленій машині
-
В Альберті одразу було, можна перевірити чи це ще так
-
Мама дружини там живе на дві країни
-
Як варіант, але ж тоді медицини півроку наче немає? Якщо не живеш в Канаді довго
-
Кияни пропускають, в регіонах із цим значно гірше, був навіть прикол як мене в Чернігові пропустила автівка, котра була одна єдина на найближчі метрів 100. Я таки шо? Та ну? А потів бачу номери АА, ну думаю ха, ясно))
-
Це кожен сам вирішує. Батьки часто отримують громадянство та живуть на батьківщині, приїзджть назавжди вже коли потрібно
-
Ну в Європі приблизно так само, в США теж, єдине що в штатах можливі варіанти, якщо річ про гроші та реабілітацію
-
Бо тягти двох батьків на канадську зп в Ванкувері все ще перекриває плюси
-
Для моїх батьків це був ще один аргумент отримувати тут паспорт
-
Ну тут цікаво як би лікували в Європі чи в Україні
-
Другу залишається тільки приходити та розмовляти, тримати за руку. Ніяких питань по лікам, якихось оплат, або по допомозі у догляді типу заміни памперсів вирішувати не треба.
-
Ось ми приїхали собі в шпиталь, ну хоча б хтось спитав чи давно мама приїхала. Нікому нецікаво
-
Там просто ж міняють
-
В Калгарі
-
Друзі запрошували моїх в них прописатися щоб не здавати екзамени на права😝
-
По-друге, якщо прямо щось таке страшне, зняти житло в Калгарі в мене займе 1 день)) ось якщо край))
-
Ось в ВС начебто було ці півроку чи три міс. Це можна перевірити, але мені складно сказати, як це взагалі можна енфорсити і хто це буде перевіряти - раз
-
У неї немає страховки?
-
Хоча в регіонах не та кількість машин щоб пропускання було таким вже критичним
-
Мама подруги зараз в Калгарі руку зламала. Один візит до лікаря 900 дол мінімум виходить, і таких візитів декілька, бо все вони вирішували чи робити операцію
23 Jan 2023, 01:02
530981/638242
about 2 hours ago