(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все шо лишилося через 2 роки :-( тут толком ще не шукав, пару варіантів пробував, воно як паприка порівняно з тайським В t&t має бути нормальний, думаю
-
Коли є 100 кандидатів на вакансію, 10 shortlisted, з 5 були співбесіди - хтозна, можливо саме ваш ввічливий фоллоуап підштовхне їх замислитись про, скажімо, кращий cultural fit 🤷♂
-
Привіт усім шукаю роботу на посаду Project Manager/Delivery Manager/Product Owner/Product Manager/Operations Manager В мене стаж вже більше 12 років. Працював у Фінтеку, Єкомерсі, Діджетал маргитенгу, Геймлеві, та Навчалні проєкти. Є опит як у великих компаніях з міжнародною інфраструктурою так і в маленьких стартапах. Мій лінкед: http://linkedin.com/in/mikhail-kudimov Буду дуже вдячний за рефералку якщо є вакансія.
-
дякую всім, щойно написав
-
А як вивозили і потім декларували в Канаді?
-
останнім часом беру участь у ванкуверських прожарках резюме, що кидається в око одразу, може цікаво вам буде - відступи зробити з усіх боків по 1 дюйму, у вас дві сторінки місця вистачить - прибрати синій колір, замість нього зробити просто болд чи більший шрифт - поміняти місцями назви позицій на назви компаній, позиції мають бути більш виділені та йти першими (якщо це не компанії фаангу) - поміняти місцями Мастердігрі та назви вишів, дігріз теж мають бути більш виділені та йти першими - дивно виглядають формати дат з комою в освіті 2010 - July, та 2009 - 2010, - дивно виглядає емейл з нікнеймом з великої літери - незрозуміло де ви знаходитесь, в якій країні, місті та тд - не принято писати слова mobile, email, linkedin(особливо з двома двокрапками), але то таке. - в Summary фраза про "Achieved an …" виглядає дивно, їй місце десь в експіриенсі, але можливо для менеджерів ок - в Summary проситься фраза про майбутнє на кшталт Interested in - нема розділу Skills, але можливо для менеджерів необов'язково - рисочка над саммарі якоїсь дивної довжини