(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Меньше тачек на рынке - меньше ломаются - выше рейтинг
-
Де я пропустив момент коли ти мені кажеш що робити?)))))
-
Для нас или для них
-
Bloomberg: Кремль вимагатиме від Трампа, щоб Україна ніколи не вступила в НАТО Як стверджує співрозмовник агентства, Кремль не виступає проти надання Києву зброї окремими країнами НАТО, але проти, щоб вона "використовувалась проти Росії або для захоплення територій". Також джерела кажуть, що Москва наполягатиме на збереженні "принаймні де-факто контролю над майже 20% території України", зокрема Кримом, хоча й "відкрита до обміну деякими територіями" 📰 підписатися
-
Типу вони напів оточені території захочуть міняти на ключові або важкодоступні або добре укріплені або топологія яких буде їм на користь (висоти, річки, гори, доступи).
-
да, но шире) от Сантьяго/Хихон до каких-небудь Логроньё/Памплона
-
Я думаю, все впечатления субъективны, и знаю людей, украинцев, которым здесь в целом все нравится, хотят оставаться, ассимилируются. Правда, их меньшинство) Лично мне тут не нравится сырость, редкое солнце, унылый вайб (не знаю, как объяснить), серость и скукота, повсеместный кантри-сайд, какие-то слишком критичные (для меня) культуральные и ментальные различия и безвкусица. Если что-то более конкретное интересует — спрашивайте, отвечаем)
-
Щось що їм важко захопити на щось що їм легко буде захопити пізніше зважаючи на обставини які там склалися навкруги.
-
с фоточками изморози
-
последние 2 дня кстати ночью температура ниже нуля падала - аж в новостях писали)