(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та я пожартувала більше, розумію прекрасно, що мало хто опинився в країні, про яку мріяв чи просто любив з досвіду мирних мандрівок. Так а ви зараз де?
-
Вода кругом морская же, из нее пока не научились делать пресную водопроводную, видимо) А почему так — я думаю, это даже не экономия, а повсеместная их закостенелость, преданность традициям, вкупе с небрезгливостью. Они тут и на полу/асфальте сидят жопами голыми (девушки в миниюбках, местная униформа для вечера), и в ванной одной, не меняя воду, целый семьёй по очереди моются, и фрукты-овощи не моют, купленные в супермаркете. Но, что характерно, и не болеют! Не так как мы, то есть. Иммунитет совершенно другой.
-
Так, згодна. Можливості більше отримали ти, хто мав не дуже гарне життя в Україні.
-
А навіщо манітоба, коли вже є ремоут? І на офісі можна зекономити 😍 А якщо комусь треба піар, то можна в більшості провінцій філіал відкрити. Ну або Лабрадор, там найкращі зараз умови, наскільки мені відомо. Залишилось тільки замовника знайти, хто буде платити зп