(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Був на півночі Італії цієї осені, я офігів від кількості арабів на вулиці. Особливо молоді чоловічої статі які збиваються в групи, достатньо великі(5 чоловік і більше). Це стрьомно, особливо вночі. В Мілані маленьких дітей на вулицях бачив переважно тільки у муслімів.
-
пію альбертовську нафту з крану 🛢🦅🚜
-
не дуже, але мені доктор прописав як терапію від квебецької, то ніби помагає
-
Якщо хоча б частково в цивільне життя повертаються, то ні. А якщо на узбіччі життя залишаються, як правило, ще з різного роду фізичними травмами, то такі будуть себе вважати жертвами. Але це вже на плечах суспільства відповідальність, щоб не залишити таких людей на узбіччі.
-
#продам 🛒ASUS ROG ZEPHYRUS G14 (GA401QM) 💵 1200 CAD (можливий торг, без обміну) 💠Продам ігровий ноутбук в ідеальному стані. Screen: IPS, 120 Hz, WQHD CPU: Ryzen 7 5800H, 8c/16t GPU: RTX 3060, 6GB VRAM, 80W RAM: 32 Gb, DDR4-3200, Dual channel SSD: 512 GB NVMe Рідкий метал і термопасту змінено на PTM7950. Змінена мережева карта (Mediatek -> Intel) 📍Calgary 📤 в комплекті БЖ, фірмовий чохол
-
Я пробував, користувався кілька тижнів. В моєму випадку виявилось не сильно корисно, бо за весь час знайшов тільки одну вакансію, яка була на сайті роботодавця але не була опублікована в лінкедині. Але у мене і досить непопулярний запит був - Technical Program Manager