(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так наче і у Voo дівіденди є
-
Трамп збирається «відродити» TikTok у перший день президентства, але хоче, щоб соцмережа принаймні наполовину належала інвесторам із США. Обраний президент США заявив, що тільки-но вступить на посаду 20 січня, відстрочить заборону TikTok на 90 днів, щоб мати час укласти угоду про захист даних американців. ▪️ TikTok припинив працювати у Штатах пізно ввечері 18 січня. @babel
-
0.17 % за 2 роки?
-
Я вже писав, що тут є багато компаній, які постачають контракторів. І як ми до них виходимо за ресурсом, вони шерстять свою базу і шукають, що можуть дати. Tek Systems, Procom, SI Systems, Teema та подібні. Знайдіть знайомства з їх рекрутерами, майте актуальний профайл в них.
-
В мене дружина в Таїланді робила, писало 18 днів, десь так і вийшло плюс мінус день.
-
Так трішечки інфляцію в сша обгоняє, вже непогано
-
Я провів два інтерв'ю в четвер і п'ятницю. Наймали network architect/engineer. У одного в резюме просто шикардос, прям супер-чувак, але в реальності нічого про свою роботу розповісти не зміг. Інший типу 10 років на тому самому місці, резюме ніяке, але технології від зубів відскокують, знає свою справу. Взяли навіть на part time, бо він так захотів. Дядько 55 років.
-
Зрозумів. Ну це майже як gic взяти
-
Вакансії зникають з лінкедіну, але нерідко реферал на внутрішньому сайту її може бачити і подавати вас ще довго
-
www.eventbrite.com/e/vancouver-ai-tech-finance-networking-event-tickets-1128134644089?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1
-
Я тільки перших пару тижнів подавався тільки на ремоут, вже давно подаюсь навіть на 5 днів в офісі даунтаун Торонто, Галіфакс і St. John's, NL. Тобто в пошуку я ставлю location : Canada. Єдине, що я не розглядаю, так це Квебек, бо франсе у мене 0.