(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як для політика його рівня, список претензій такий короткий що важко навіть уявити в кого він міг би бути менший. Справа в тому, бо будь-який політик наступить комусь на пальці і, скоріш за все, буде звинувачений в скандалах. Нажаль, я не бачу в чому ліберали в Онтаріо можуть бути кращі.
-
Відмінили це. Вони публічно на це слухання відклали це правило. Там наче до сих пір іде суд.
-
^ TLDR: якщо голосування за будь-що ліве не гарантує покращень міста, то голосування за будь-що праве гарантує їх відсутність.
-
так, але ці проекти були, або не ним започатковані, та/або ним же критикувались їм або його партією. якщо це не був профіт для корпорацій або забудовників, Форд зазвичай казав про “respecting the tax payers” 1. Ніякої комунікації про те, що роблять Metrolinx, що будують вже Eglinton Crosstown LRT 14 років, Finch LRT також не працює. (Metrolinx звітує напряму to the province government) 2. Ще в далекому 2010 проект розширення LRT “Transit City”. був відмінений тоді, коли два консервативних політика були обрані в міську раду (Toronto City Council) (два брати Форди, див. зображення). Вони відмінили цей проект без одобрення самої міської ради, і тоді на них подали в суд, це затримало проект на 2 роки і спричинило додаткові витрати. 3. Якщо ще повернутись в минуле, то Eglinton планувалась як лінія метро, але в 1995 коли консервативні політики прийшли до влади, проект відмінили, а тунелі, що вже були готові, закопали назад 🤪 4. Ontario Line (яка існувала під іменем Relief Line North ще до того, як її вирішив перейменувати і поміняти Форд (знову в обхід міської ради)) 5. Метро було недофінансоване весь цей час з 2018 року, коли PC з Дагом прийшли до влади. Це призвело до появи в метро зон обмеженої швидкості за останній рік, що збільшує тривалість поїздок до додаткових 10-15 хвилин (для контрасту - велодоріжки, якщо вони і додають щось до часу пересування машин, то це вимірюється в секундах). І ще для референсу, метро в Торонто транспортує більше людей, ніж хайвей за той же час в тому ж самому Торонто. 6. Можливо єдиний проект, який Даг реально пропонує - це найдовший і найдорожчий тунель під хайвеєм 401 (який повинен вирішити проблеми із заторами). (Хоча коли експерти проаналізували абсолютну неефективність цього проекту, відповідь міністра Прахміта була “we’re not gonna take a no for an answer”) Якщо просумувати, то консервативні політики не показували того, що вони хочуть покращувати життя та трафік в місті, на прикладі Торонто. І сам факт того, що Форд вирішує питання на рівні міста, будучи в провінційній владі, трохи дивує. Тобто в контексті якості життя в місті, голосування за будь-що ліве не гарантує покращеннь, то голосування за будь-що праве гарантує їх відсутність.
-
Пюре я люблю
-
Як людина, яка живе в дт Торонто я кожен день, а особливо ніч проклинаю метролінкс шоб їм пусто було. І людину яка придумала вантажівки котрі тут їздять. І дороги в місті просто срака, як на бричці кожен раз їдеш. Ти відкрий фінансову документацію ремонту Гардінеру, і почитай що там роблять за скільки і як довго. І спробуй порівняти з чимось схожим у інших містах та країнах. Тут нема «бігуса», «УП» і десятка інших медіа які б реально тикали політиків носом, або хочаб інформували суспільство, і шоб хоч якийсь вплив мали на вибори. Майже кожен інфраструктурний проект це якийсь мега розпил але дуже правильно загорнут. Середній канадець знає скільки має коштувати будинок(і то як бачимо навіть тут ціни роздули), а скільки має коштувати кілометр ремонту гарденеру вони не знають, і навіть не думають про це.
-
Я теж чогось не розумію чого премʼєр провінції лізе в діла одного міста. Притому що його братець-наркоман був мером саме цього міста і як результат нічого хорошого не вийшло. Також його нещодавні популістичні $200 та ініціювання дострокових виборів виглядає дуже дивно, при тому що є великі проблеми у всіх сферах за яку відповідає провінційна влада - він роздає гроші всім підряд.
-
Это у вас?
-
Бля, це якась жопа. Намагаюсь купити квитки на літак між містами в Перу, а сайт ніфіга не працює. Я доходжу до кінця, натискаю pay і error вже 2й день. Підтримка це тільки чат і тільки на іспанській… Чат працює через жопу - в мене відкрито 3 вклади з сайтом авіакомпанії, то кожне нове повідомлення від агентів прилітає в рандомне вікно… Ще агенти тупо лівають коли не можуть допомогти і щоб поговорити з новим треба всі дані заново ввести…
-
А Sky airlines це ппц якийсь