(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А такі як ми приїхав щ України по куєт щось там розповідає про AI то в твою просто ідею не повірять хоч вона буде 500% востребувана
-
я за те, щоб люди отримували освіту і робили висновки не дивлячись тікток, а могли аналізувати кандидатів в президенти
-
Або якийсь співзасновник uber Shopify
-
Чи за трампа і ізраіль?
-
Я тебе почув. А поясни мені тоді. Навіщо людині у якої за плечима вже щось побігло і може і не раз - приходити за бабками знову, якщо бабки вже є в теорії.
-
Так шо робимо, топимо за палестину і демократів?
-
Якщо це якийсь Віталік бутерін йому гроші дадуть як тільки він якусь абстрактну ідею озвучить на конференції
-
Якщо казати словами маги, то ще там дають ази психології, розповідають про "емпатію", і тому .... (барабан) .... діти змінюють стать або роблять ще щось woke
-
Ну є люди типу які мають за плечима проект а не роботу по найму
-
А компетенс слово вище мене якось схилило до нерозуміння
-
Я знаю що ти можеш показати працюючий концепт або систему з мінімальним функціоналом
-
Місцеві не вірять в бла бла їм треба докази дія
-
Ух це прикольно
-
Ти також вважаєш, що чорні і трансгендери винуваті в тому, що гелікоптер зіткнувся із літаком?
-
Давай порівняємо з якоюсь аплікухою, типу я бачив на днях - типу підсідати вранці в заторах в машину
-
Та навіть хтось менше в кого є досвід вивести продукт на ринок
-
О знаєте що Трамп зробить із цінами на яйця, що вже виросли на 50% за 4 місяці? Введе тариф на курок, щоб вони перестали привозити фентаніл почали нести більше яець
-
Він робить крос доменні і крос технологічні комплементарні технології, це не щось стартапнути з софту
-
Ну окей давай ось Джек Дорсі