(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У меня жена сегодня на районе 3 китайцев подняла. Пожилых сдувает и они падают не могут стать
-
Ну хз. Я колись дуже полюбляв тяжкий люкс a8, alpina b7 та b5(тільки бу купляв, а не нове, але воно було в ідеальному стані). Так от, потрапила мені до рук якось brz 1 покоління, і в мене як відкрились очі - відчуття схожі до тих які були десь у років 13 коли на мопеді льотав, ота абсолютна безтурботність і якийсь дуже простий але чистий кайф. С тих пір я собі нічого комфортного і не купляв. Але мені ніколи не було потрібно комьютитись, або возити когось. Дуже рекомендую спробувати мх5 якщо зріст дозволяє, або щось з американців на v8. Особливо на механіці. Якщо механіка не подобається то і автомат Ок, але тоді буде краще mini jcw. Ну і такого класу автівки не завжди потрібні нові, бо на них не буде великого пробігу.
-
як черепашки?
-
Доречі, якось мені до рук на короткий тест потрапила F430 Scuderia (це лімітка) так ось якість в неї була на рівні мустангу s550 gt350 та корвету c07. Якість в сенсі підгону деталей, те як працювали різні тумблери, кріплення деталей, мультімедіа і т.д. Так що може для повсякденного комфорту то все дуже потрібно, але якщо головне емоції, то можно спокійно закривати очі.
-
-
Все-таки думаю краще податися спочатку на ворк перміт, а потім вже на візу. Бо там аплікація на візу як ніби подаєшся outside Canada - можуть бути нюанси чи затримки чи помилки, тому ворк перміт більш надійно отримати першим. Також зверніть увагу на це питання, його немає в відео. Temporary resident permit це не віза, а інший документ. www.canadavisa.com/what-is-a-temporary-resident-permit.html
-
І в той же час було і про не повернуться