(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І якраз авіація своя (партнерів) теж підтримає якщо що…
-
Краще в районі Мукачево, щоб могутні Карпати захищали.
-
Така от музика, думаю що це діп фейк.
-
hromadske.ua/personaliyi/239746-ukrayintsi-proty-vyboriv-komu-ne-podobayetsia-mozut-zminyty-hromadianstvo-zelenskyy
-
Новини ж, тред
-
До речі
-
www.google.com/amp/s/espreso.tv/suspilstvo-ne-podobaetsya-zminyuyte-gromadyanstvo-zelenskiy-zayaviv-shcho-ukraintsi-proti-viboriv-pid-chas-viyni%3famp
-
Хробатьске TV як завжди)).
-
Президент України не міг такого сказати, це діп фейк, кажу вам 😂
-
хм, грантоїдна помийка яка буквально хуйово обрізала фразу загубивши її сенс, он я буквально скинул фул фразу
-
Прогнозую його подальші дії. Почне казати що йому почали після цього сипатися погрози, далі звалить з України, це ще давно проглядалося як його план.
-
Повний контекст був би, мабуть, корисним. Бо якось обрізано багато всього, мабуть.
-
А ще цікаво, чому він згадав про ДФТГ? Я навіть не знав про цей термін чи не памʼятав.
-
⚡️🇺🇸🇨🇳🇺🇦 США запропонували включити Китай у склад миротворчих військ ООН, які будуть присутні в Україні після потенційного мирного врегулювання війни.
-
Слёзы на Мюнхенской конференции: Кристоф Хойсген расплакался, завершив мероприятие — Он подытожил, что ценности США и Европы больше не совпадают, а любые переговоры теряют смысл, пока не будет осуществлён суд над Путиным. Не в силах продолжить свою речь, Хойсген покинул трибуну под громкие аплодисменты зала.