(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так в газі ж всього 3 будівлі на всю країну про що він
-
⚡️ «Наголосувались по приколу? 73% американських уєбанів», - Байден звернувся до виборців Трампа та вже проголосив себе сонночолим гетьманом Smak
-
Привіт, друзі! У мене є кілька питань, можливо, хтось зможе допомогти або підказати: Можливо, хтось знає про вільну кімнату до $900 у Ванкувері або Барнабі? Буду вдячний за будь-яку інформацію! Дякую!
-
Привіт, друзі! У мене є кілька питань, можливо, хтось зможе допомогти або підказати: 2️⃣ Можливо, хтось знає про вільну кімнату до $900 у Ванкувері або Барнабі? Буду вдячний за будь-яку інформацію! Дякую!
-
На фоні усього цього нескінченного фейспалму у мене інше трохи бентежить: чи не втратять Штати свою економічну "гегемонію" на світовій арені 🧐 Адже зараз усі на власні очі побачили, що Америка ї*анулась і далі буде тільки гірше. Чи не спричине це якийсь економічний коллапс на фоні торгових війн, результатом якого буде те, що доллар перестане бути світовою валютою. Русня про це каже з 90х і обмазується розміром держборгу. Але щараз є реальні передумови для того, щоб у світі перестали купувати ті самі американські бонди за які вони живуть