(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Помогал Трампу во всех расследованиях. Сказочник еще тот
-
He worked as a senior aide to Congressman Devin Nunes during his tenure as chair of the House Intelligence Committee. While working with Nunes, Patel played a key role in helping Republicans in the investigations into Trump and Russian interference in the 2016 election. Patel was instrumental in drafting the Nunes memo in 2018, which alleged falsification in the FBI application for a surveillance warrant of a Trump 2016 campaign aide.
-
Так про будь яку концепцію яка намагається щось класифікувати можна сказати. Якщо тобі подобається копіум що це нав'язано масонами чи кимось ще go on.
-
Вітаю, колеги! 👋 Мою роль скоротили незалежно від експертизи, чи перфомансу через зміни у компанії. Проте я не шкодую, ці півроку були дуже корисним досвідом. Я знайшов цю роботу завдяку цьому чату, за що дійсно вдячний усім причетним та усім, хто постить тут вакансії. Відкритий до нових можливостей у ролі Staff чи Senior Software Engineer. Географічно - Ontario: remote, or hybrid in Kitchener-Waterloo or Toronto/GTA. Розглядаю напрями та маю експертизу: backend, infrastructure, developer experience, platform, fullstack. 👉 www.linkedin.com/in/serhiiholubiev/ - завжди радий запитам на конект Буду вдячний, якщо поділитеся вакансією, чи навіть зробите реферал. Маю готове резюме, поділюся в особисті. Усім хорошого вечора! 🙌
-
Це називається нормальний інженер
-
А ті хто хочуть хайрити виключно фулстаків щоб вони за одну зп робили обидва напрями вважають
-
Ось це завжди краще youtu.be/m3omyodz4DU
-
бля це що реальні книги