(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Їдем в штати, стоїм годину десь до них, вислухали на віконці, забрали доки, !!! загрузили їх в капсулу пневмопошти і відправили в офіс!!! я таке тіки в фільмах бачив. Приходим в офіс, чекаєм там ще годину, максимально ввічливий чувак (питав чи можна доторкнутись щоб зняти відбитки, а дружину питав чи не хоче шоб чоловік постояв рядом поки він буде її за палець тримати для відбитків) зняли відбитки, пофтокали, сказали шо це не буде запис наче ми ломились в штати а нас розвернули, шо буде просто запис шо ми приїхали на кордон і отримали інформацію. дали рефьюз, сказав - ну як захочете в америку просто отримайте візу і прїжджайте знов.
-
Я даже не знаю как реагировать на это, кроме как считать его клиническим идиотом и пропускать все что он говорит мимо ушей
-
Кароч тулим в аеропорт, ломимся до імігрейшн офіцерів, дійшли до третього кордону охорони, чувак канадець, вислухав, каже все ясно, я схожу спитаю чи вас прийнмуть але шансів 0 бо треба саме заїхати в країну. Сходив, вернуувся, каже не пустять. Але от о вам треба зробити - піздуєте на ніагару, до кордону зі штатами, і там заїзжаєте типу в канаду, кажете от леттер, треба доки і вам все зроблять. Ну їдем на кордон, подивились на карті, там якраз такий розворот є шо ти не доїзжаш до штатів але можеш U-turn зробити і на віконця канадського кордону потрапити. підїзжаєм - чел послухав, каже все ок, тіки треба вам насправді зїздити в штати, отримати там рефьюз, а потім до нас з цим папіром. Да бля.
-
Їдем назад, в канадському офісі все було швидше, сказали шо це норм практика туди-сюди катати щоб активувати документи. Тепер важлива частина - ми вже знали що нам треба помітка КУАЕТ в перміті малому бо без неї охіп не дадуть. Ми баришні офіцеру кажем шо от нам важливо щоб в новому перміті було КУАЕТ написано, вона така - шо? оці от букви знизу? ми - ага. Вона - та ізі, канеш. (і видно шо вона взагалі хз шо то за куает букви) Через 10хв зробили новий стаді перміт з КУАЕТ відміткою. З ним дали ОХІП без питань. Чел на охіпі в попередній візит сказав - якщо в перміті у дитини є куает - даєм охіп без питань, якщо у батьків куат в перміті - то дитині НЕ даєм охіп, якщо у батьків перміт БЕЗ куает - даєм дитині охіп
-
Так її тільки в школах використовують
-
Та ось цікаво чи після березня продовжать робити
-
Шо там пацаны как акции
-
Треба з іншої сторони дивитись, щоб зрозуміти компанії. Як постійний клієнт ти отримуєш звичайну пропозицію, а як новий клієнт ти отримуєш знижки. Ця «знижка» йде з бюджету на отримання нового ліда, компанії вкладають величезні гроші в те, щоб підписати нового клієнта. І дуже часто перший контракт не прибутковий для компанії. І так, утримати клієнта завжди дешевше ніж привести нового
-
прикол в том что с оружием в основном респы