(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там є розділ ворк фром хом ексенсес, краще мати від лендлорда схему площі квартири і порахувати площу вашого робочого місця.
-
я через бухгалтерів подаю декларацію, вказав площу на око (бо у мене точної не було) і вказав що 8 квадратів використовував для робочого місця. (в CRA ще не подали, і не знаю чи допоможе це взагалі)
-
Ребят кто-нибудь знает хорошие SaaS решения для web-scraping из коробки? Нужно скрэйпить джоб борды. Проверяю для клиента. Он не хочет мне платит за разработку, предпочитает взять готовое решение.
-
У нас теж так було, тільки з іншою компанією. Все що нас не влаштовувало в договорі, включаючи дати, ми виділили і сказали їм виправити, що ми підпишемо тільки виправлений договір. І за декілька ітерацій вони прислали норм договір. Також нам потім прислали нотайс за підвищення ціни на оренду з дати, що відповідала 11 місяцям проживання в квартирі, хоча по правилам можна підвищувати після 12 місяця. Це теж їм вказали і вони знову виправили дату. Ці компанії трохи на відїбись працюють і це нормальна практика перевіряти і виправляти остаточну версію договору, на якому буде ваш підпис