(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ринок зараз по відчуттям пожвавішав, як зазвичай в першому-другому кварталі відбувається
-
Главное не рязанским
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
де в CRA можна розбити борг по податкам на декілька платежів? я вчора зайшов в якесь меню, де було написано що на 4 платежі можна розбити (15 березня, червня, вересня і грудня) А зараз не можу знайти - тільки інші якісь instalment плани, які можна розтягнути на 24 платежі, і найближчий не швидше ніж за 5 днів від сьогодні. Дайте пліз скрін або лінк, якщо хтось знає
-
а ще вчора майже відразу після відправки tax returns, я отримав імейл: The Canada Revenue Agency (CRA) sent you new mail online called: Notice of assessment І в кабінеті був доступний лінк на останній NOA, а зараз його вже немає, і здається там всередині як раз і була можливість розбити на instalments. Хоча й попереджали, що NOA прийде тільки за тиждень-два...
-
🇧🇷У Бразилії вирубують амазонські ліси — будують дорогу до кліматичного саміту. Нова чотирисмугова магістраль проходить крізь десятки тисяч гектарів охоронюваних тропічних лісів Амазонії. Автомагістраль будують, щоб полегшити трафік до міста, яке прийме понад 50 тисяч людей на кліматичній конференції. Захисники природи й місцеві мешканці обурені впливом будівництва дороги на довкілля. Кажуть, що вирубка лісів суперечить самій меті кліматичного саміту. @babel
-
Поспілкувався з чатомЖПТ - трошки прояснив ситуацію для себе. Поправте, якщо помиляюсь (мова про іноземний дохід, з якого в Канаді не платились податки в 2024): Оплата по 15 числам останнього місяця кварталу стосується податків на доходи _цього року_ для self-employed, а не обов'язкові виплати за минулий. Розбити платежі за податки за минулий рік можна на бі-віклі, віклі або щомісячні платежі на рік вперед, і не треба спішити до 14 березня