(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво чи тут взагалі на диплом хтось дивиться після рекрутінг відборів
-
Підкажи будь-ласка тут цікавий момент з освітою, у тебе comp sci в назві диплому фігурував чи це ти під місцевий формат тайтл підкручував? У мене просто Applied Maths, Informatics і я хочу його продавати як comp sci бо воно насправді близько до того, але заголовок мого магістродиплома на папері пише усіляке гівно про те що я можу бути учителем інформатики в школі.
-
Такі ціни радують
-
Усім привіт, я розумію що напевно багато хто питав, але маю задати це питання на свій манер. Чи є варіант знайти роботу без комерційного досвіду? Я .net backend + трішки фронту з реактом. Можливо хтось був в подібній ситуації і знайшов роботу спочатку в спорідненій галузі не девелопером, які варіанти варто розглянути? Чув краєм вуха що іноді людей беруть на інший стек взагалі, головне щоб розумів базу, можливо якісь інтерншипи або ще щось. Потрібно будь що, що прокормить і що можна буде рахувати досвідом в it. Дякую за будь яку інформацію.
-
Мій диплом - це інформаційні системи в менеджменті, а я, згідно з ним - "інженер - економіст", здається (wtf is that?) Пишу comp sci та не парюсь
-
Це краще питати в топіку - Кар’єра. Нещодавно обговорювали, навіть .net
-
З приводу іншого стека - диви, я девопс, працюю зараз sre, отримав новий офер в якості server programmer, там стек - c#, який я вчив коли був студентом. Тому з приводу стеку - тут все залежить від вакансії. Комерційний досвід - ну можно спробувати замінити пет проджектами, але то імхо.
-
Угу, і в тому, шо буде, якщо ціна сильно гепниться. Я не розбирався в тому, ні в якому разі не порада. Десь просто бачив, шо якшо зробили малий давн пеймнет, а потім якшо воно впаде настільки, як воно впало в Штатах після 2008, то із-за малого давнпеймента будуть проблеми з ренювалом мортгеджа за ті 3-5 років, коли в вас прийде час. Короче більше деталь в ютубі в каналі Market mania, але по-моєму він хайпує від паніки)))