(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З таким успіхом елдер рінг можна назвати дитячою адвенчурою, бо там можно пройти все без бою. І навіть дум тоді це рпг, бо там є меч і пила. І лефт4дед теж, судячи з цієї логіки) І навіть КС, бо там є ножички) —— Ще раз. 1-2 фолич, прости господи ще brotherhood of steel - це рпг. Де від твоїх параметрів залежить гра, де ти дійсно можеш пройти без жодного вбивства гру. Нью Вегас - частково, бо обсидіани робили з рефами на другий. Бєседка ж зробила шутан, де рпг частина закинута десь назад, а основна - піди в підземку, вбий 10 гулів, дойди до іншої підземки, вбий 10 супермутантів, знайди батька/сина/собаку/сестру маміной падруги і типу врятуй світ. Рпг - варіативність, а не спосіб вбивати кувалдою когось. На заборі теж багато чого написано, але то є правда?)
-
Щодо elden ring без вбивств - це чіт і спідран 😊 not the way the game was meant to be played
-
Я згоден, звісно, з різницею між 1-2 та 3/nv/4 - саме тому перші називаються "role-playing game", а другі - "action role-playing game". Персонально я не вважаю, що здатність пройти взагалі без вбивств - це визначаюча ознака rpg, але згоджусь, що 1-2 - це значно чистіші ролеві ігри з причин, вами описаних. Добре, можемо додати "action role-playing game with shooter elements", якщо сильно хочеться - але там ще достатньо лишається ролевих елементів, щоб це була в першу чергу - RPG, і тільки в другу - які там елементи. Рпг - в тому числі дати гравцю вибір вбити все живе кувалдою, якщо йому так заманеться.
-
тому я дуже, дуже excited about Larian making Baldur's Gate III Настільки, шо я early access навмисно не дивився, навіть жодного відео )
-
Реалізація - відстій, згоден Це можна сказати про майже будь-яку рпг останньої декади, за декількома винятками, найпомітніший з яких - це гра, яку персонально я вважаю best rpg of all time - divinity: original sin 2
-
Знайшла бухгалтера для подачі першої декларації в Оранжвіллі, яка спеціалізується на ньюкамерах. $150 + HST мені сказали коштуватиме мій кейс (ФОП в Україні, потім робота в Канаді, є dependents). Їду до неї в наступну суботу. Напишу потім відгук, може комусь стане у нагоді, хоча локація трохи специфічна.
-
Ну хоч так, це вже перемога) П.с суть рпг - ти можеш вирішити відіграти пацифіста-наркомана з 0вим інтелектом, або дефолтного інвіз/хеві ган/дд перса. І головне. В нових фоличах не можна грабувати каравани нормально!!!111 Тому і кажу, що реалізація рпг частини в нових фоличах - відстій, бо стелс чи якась ще фігня там на рівні табуретки. В тому ж 76 більше варіантів, я там хоча б можу арчером грати чи силову броню ж тяжкою пухою.
-
Записалась подати декларацію до HR block. Хтось до них звертався?
-
Апдейт. Якщо воно ще комусь цікаво) Прооперували. Лагідно і люб'язно ставилися. Не як в наших держ лікарнях, якщо ти не даєш не лапку (принаймні в Одесі). Залишили до завтра дивитися як воно буде по стану. Довго запрягають (що можна душу богу віддати 😅) та швидко їдуть)
-
Просто подожду релиз, а все эти страсти со сливами, утекшими сборками и и.п. пусть мамкины геймеры бурлят говном в коментах))
-
Це ж дуже суб‘єктивно, я подавався на будь-який software engineer, які підказував лінкедін, з них може 1/10 - 1/5, іноді 1/2 кликали. Якщо є гарне співпадіння по скілам, але компанія відома то 1/10, якщо співпадіння але компанія не дуже відома то 1/2, але більшість після скрінінгу відвалювались по компенсації. Треба порахувати, бо це я так цифри навмання написав