(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Польшу можно тупо на машине приехать. Да блин даже пешком прийти.
-
если рассуждать исходя из того, кто там следующий в очередь на войну, то надо сразу в южную америку уезжать, они там в сторонке от всех событий и может даже переживут ядерный конфликт))
-
Всім привіт! Нарешті в цю середу наступає день Х та прилітаю в Торонто близько 4ій годині дня. Чи правильно я зкомпонував послідовність дій чи може щось упустив, підскажіть будь-ласка 🙂 1. Пройти прикордонний контроль 2. Отримати WP 3. Забрати валізи 4. Наче чув що можна отримати прямо в аєропорті сін, чи це так? Можливо підскажете куди та в який момент треба йти? 5. Планую відкрити аккаунт в сібсі, бачив що є товариші які використовують різні картки та отримують поінти. Напевно я поки таким не буду займатись, чи не підскажете які кращі тарифи обрати і чи це взагалі можливо. Чи брати що дають? 6. Бачив що дають сім картку, чи ще дають її в аєропорті і чи варто воно того? Чи краще купити собі якогось іншого провайдеру. Можливо можете підсказати в яку сторону варто глянути? Вибачте за лонгрід та дякую за допомогу 🙂
-
И чо?
-
так це про стоки, не про депозити чи кеш
-
Иммиграция в соседнюю страну и иммиграция на другой континент - две разные иммиграции немного.
-
Привіт. Для Junior React+Node якщо буде можливість скиньте щось будь ласка.
-
Смысл - ближе к семье. Я хз где там все люди которые говорили что в Польше зарплаты выше чем в Украине и налоги ниже чем в Канаде.
-
5 лет опыта, full stack or backend