(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Те що русня понаїхали питань немає. Але порівняй динаміку цін в Одесі і Севастополі
-
И ролы с филядельфией, я уже прям на грани
-
-
Дорого?
-
Это ты ещё додо пиццу не пробовала
-
Что-то у вас там всё плохо в Торонто с ней. Ну или ты в какие-то страшные места ходила только
-
А/Б тести підуть в історію також як і бібліотека компонентів Наш чат-жпт всього за $24.99 використає найкращій світовий досвід досліджуючи 200000 дизайнів в секунду та згенерує більше 20 варіантів вашого дизайну та підбере кольорову палітру для вашого бренду яка буде максимально приємна оку цільовому клієнту Також всі ассети та компоненти що використовуються в дизайні будуть завантажені в фігму та всього лише за $1.99 щомісяця додатково ми згенеруємо вам ваш фреймворк на TS з цими компонентами Генеруй. Експериментуй. Доплачуй
-
Ого, не знав, що він може обривати діалог
-
По-перше, не 25, а 45 По-друге, запрошую вас запустити linpack на сучасному геймерському лептопі від asus чи msi, почекати з півгодини та подивитись, чи він буде тротлити. Спойлер: більшість моделей - не будуть. Щодо помп та рідких металів - тому є кілька причин. 1) оверклокінг 2) інтел, який ще з серії i7-3xxx почав сувати під кришку лайно замість норм термал компаунда. Якщо проц скальпувати - повітряного охолодження більш ніж достатьно. У мене не так давно був скальпований 8700k, розігнаний до 5.1, на повітряному noctua nh-d14
-
Нет, они его купили в ближайшем магазине)) и я на этом ноуте полный хозяин, без левого софта