(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З однією колонкою не обов`язково як на мене, у мене 2 колонки і все ок, багато рекрутерів пише, мав декілька оферів. Але це не точно
-
@sdwvit разрешенный спам?
-
Пробуйте розширяти лист контактів з канадаськими чуваками (наприклад з групи лінкеда), можно спробувати за рефералкою піти, напішить пару постів що шукаете роботу, щоб лукаси були. Плюс стрічку глянув, це імо, але може рекрутерів відштовхує купа лукасів на тему війскових постів (я не думаю, це пальцем в небо). Плюс може тому що у вас вказаний Арт вуз в Мілані (це теж пальцем в небо) Але все ж таки основне - розширюйте контакти, зробіть пару постів що шукаете роботу. @sdwvit казав що йому допомогло
-
чоловік минулого року зробив котячі очі і я заповнила йому і собі, в обмін на бургери на грилі хахах
-
возможно кто то из вас посещал какие то и вам очень понравилось
-
в гайдах написано, що треба 1 колонку. Я пам'ятаю, коли аплаївся на сайтах компаній, там був парсер, якому кормиш CV, а воно заповнює всі поля. Якщо з твоїм варіком воно не парситься, то інфа сотка, що проблема в цьому. Але я би сказав, що мені відповідали не більше 10% від всіх..
-
Ще маю цікаве питання, хто шо робить з поверненням? Я минулого року просто потратила, але в фінчаті народ мутив стратегії що мов повернення на тфса, всяке таке
-
Ну коли я заливаю в мене все парситься досить точно. Там скоріш проблема не в колонкаї, а в тому, що дофіга інфи і воно плутає назви компаній з позиціями - але це не через 2 колонки безпосередньо, а через форматування. Без колонок я в одну сторінку не влізу, ну або ж доведеться затирати половину інфи.
-
підкажіть, десь бачив сайт на якому шерять рефералки на роботу, не можу згадати де він, може хтось знає і може дати посилання?
-
Капець як хочу потрапити, топова сесурна штука
-
DEFCON!
-
Скажіть, будь ласка, де він знаходиться?