(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ооо, тобто він практично пройшов тест Тюринга?)
-
А як звільнитесь гроші можна перевести на ррсп рахунок іншого банку?
-
For example, a five-year average annual return of 10% looks attractive. However, if the yearly returns (those that produced the average annual return) were +40%, +30%, -10%, +5% and -15% (50 / 5 = 10%), performance over the past three years warrants examination of the fund’s management and investment strategy.
-
Ну если готовы в такое играть)
-
Був в мене барбер - транс з Македонії. Стриг дуже добре і дешево. Але із за гормонів, він міг дуже експресивно реагувати на щось, то почало тупо напрягати слухати його маячню. Потім я дізнався що в нього воно почало прогресувати і згодом він помер від передозу на вечірці :(
-
Я взяв собі за 16 баксів БестБомж 😂😂😂 але дуже, дуже задоволений. Зараз нема в наявності
-
Це та штука, яка dpsp називається? У нас rrsp matching працює так - ти кажеш роботодавцю, "кидай 6 відсотків від кожної зп на rrsp", вони кидають та ще додають 50% від тих сум на dpsp. Якщо я знімаю шось з rrsp, тоді метчінг заморожується на 2 роки. Якочь так, тільки почав розбиратись, ще нічого не робив з ррсп, але зараз вже час