(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Після Португалії вам не сподобається)
-
Це ви вже в Вінніпег приїхали, що все тлен і прах?
-
Кроме ненависти к русне
-
Та ми вже оканадилися. А людина після сонячної Португалії приїде, де +20
-
Але для інспектора, що приймає екзамен, абсолютно не має значення де ви взяли авто
-
я вже писав, але напишу ще раз, може комусь буде корисно. Коли берете авто - не кажіть що ви його берете для здачі драйв тесту. Ми свого часу зробили таку помилку, але натрапили на привітного чолов'ягу, який сказав "давайте зробимо вигляд, що я цього не чув. Наша політика забороняє видавати автомобілі для здачі драйв тесту". Також брали авто в Enterprise.
-
в нас було взагалі дуже просто. Виїзд з парковки самим коротким маршрутом до хайвея, 1 км по хзайвею, розвернулись на одному з виїздів і назад. Ніяких residental area. Єдине - на зворотному шляху при з'їзді з хайвею треба було перелаштуватись одразу в крайню ліву смугу (за маршрутом далі поворот ліворуч за ~200m від виїзду), з урахуванням що там 3 полоси, і інспектор сказала це зробити в останній момент, при тому що я повертав праворуч на червоне світло (тобто був потік машин). Але ми взяли інструктора, який нам показав маршрут, то я +- був готовий до цього, і повертав не з крайньої правої, а з центральної полоси (іноді на виїздах 2 лівих полоси йдуть повністю ліворуч, і лише крайня права праворуч, але в моєму випадку з центральної полоси можна було повернути праворуч, маю підозру саме через те що за 200м є поворот ліворуч). Враховуючи що я знав що так може бути - в мене пройшло все дуже гарно, інструктор навіть похвалила. Але я б радив все ж не пожаліти 50-70 баксів і взяти на годинку інструктора, який покаже маршрут, проїхатись цим маршрутом, щоб мати уявлення про те що буде
-
Та, я про це чув. То був у мене десь 6 раз, що я брав авто, то вони мене і не питали. Але знайомий брав і казав, що йому для сдачі тесту і йому теж казали що на здачу він не може їхати на орендному. То політика ентерпрайз. Ви праві Ще тоді можна додати, що по факту, якщо їдете здавати на g full, то відповідно у вас g2 на руках. То якщо в разі інструктор спитає, як ви доїхали (про такі кейси розказували) то краще сказати що то друг вас привіз на тому авто на сдачу тесту
-
Не завжди g2. В Онтаріо українцям з 2+ роками досвіду одразу після здачі теорії і отримання G1 можна здавати G full. Але так, це має сенс. Якщо таке питання задають - це означає шо просто шукають до чого доколупатись, тому що існує думка (я не експерт, не знаю на скільки це правда, але таке чув не одноразово), що українські права не діють як тільки ви отримали G1, відповідно вам або потрібна людина з G full з відміткою в правах про 4 роки досвіду, або вас мають привезти сусіди/друзі/родичі