(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Usdc это который недавно до 0.88 просаживался?
-
Залежить від того в яких. В usdt/usdc я вірю, але нащо тримати грощі в стейблах нерозумію. Вони поєднують недоліки і фіата і крипти.
-
Эм, ну ты же уже заплатил налоги на доход когда получил эти деньги. Дальше на сейвингс и платишь налоги только с того что там проценты накапают.
-
Чего просто на savings не кинуть и всё?
-
Навіщо тримати в стейблах: бо стейбли не просідають, як вся інша крипта (по крайній мірі так має бути по самій задумці) і ти можеш зафіксувати прибуток на ринку биків та бути готовим до закупок на ринку ведмедів, без зобов'язань сплачувати податки з прибутку і заповнення усіляких там декларацій в моменті
-
Ну на стейблах ты и доход не получаешь, в этом как бы их и смысл. А если ты купишь условный биток подешевле и продашь подороже, то налог нужно будет заплатить. 😊
-
Женя ценитель высокой кухни
-
Ресторан в сн тавере
-
Що таке висока кухня?
-
1) Ты сам налоговой сообщишь о том откуда у тебя деньги пришли когда ты их на счёт себе выведешь. 2) Я не помню платиться ли там с каждого обмена или нет. Лучше у криптоэнтузиастов местных узнать. Если удобнее покупать из стейблов, то почему бы и нет. Valid point.
-
ну так я ще не дочекався бітка по 12к, щоб купити його. Стейбли - це підготовчий крок, бо їх легше обміняти на біток чи ефір. 1. Яким чином податкова отримує інформацію, що у мене є крипта? 2. Я правильно розумію, що податок я сплачую тільки тоді, коли вивів кошти з крипти на банківський рахунок? Якщо так, то це і є відповідь на питання "для чого тримати в стейблах" - ти з них не платиш податок. Вигідніше один раз заплатити податок в фіналі, ніж 10, тому що інакше оті всі кошти, які ти віддаси в виді податків 10 разів більше не будуть приймати участь в торгах і ти в результаті менше отримаєш прибутку
-
а GraalVM не підійшло б? (www.graalvm.org/latest/reference-manual/native-image/)
-
а GraalVM не підійшло б? (www.graalvm.org/latest/reference-manual/native-image/)
-
github.com/fvarrui/JavaPackager
-
Так от висока кухня це питання подачі. І подати так можуть що завгодно, включно з піцою.