(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я приехал с правом на работу без куает Много знакомых сразу с пр приехало
-
Нажаль багато наших не готуються, навіть коли даеш їм всі карти на руки
-
Вот бы ты свое настоящие Фио написал
-
Примерно ничего. У меня будет паспорт оккупированой страны. До тех пор пока её будут признавать страной другие страны - всё будет ОК. А потом, если я буду в другой стране - мне дадут другой паспорт.
-
Technical product owner
-
на менеджера или лида с B1 ?))
-
Боже, в мене тільки що було інтерв’ю , перелякалася спочатку 😅
-
Наверное не очень удобно когда твоя иденитчность заканчивается на паспорте. Но бывает.
-
Друзі, готуйтеся краще до інтерв'ю! Тільки шо було інтерв'ю в нашій компанії з людиною з України, яка, здається, приїхала по куаєт. Можливо ця людина навіть тут є. Я дуже хотів допомогти та вплинути на позитивне рішення, але не можу цього зробити, бо людина подалася на позицію, в якій communication skill - чи не найважливіше, з рівнем мови шось біля B1 :-( я розумію, pressure і все таке, але на мій погляд можна готуватись краще.
-
Прикольно. Тут питання ідентифікаціі. Вся краіна реально не може виіхати. Якась частина залишиться. І ясно що ті що залишаться - то буде різня. Тобто, по вашому, всім має бути насрати що відбувається з тими людьми, головне що ти виіхав і помахав Украінським паспортом в Канаді, отримав купи допомоги, тільки тому що в тебе украінський паспорт. А украінський паспорт в тебе тільки тому, що весь час були люди, які вміли відстоювати своє і мали свою ідентичність, а не були маргіналами, які паразитують на всьому чим можна