(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А чого ви тут тоді?)
-
Тому що в Ірані смертна кара) Тому там не просто так можно взяти і виїхати) З приводу Британії - покажіть когось з українців, чи маючих у предках українців, які мають вплив на пармламент і міністра. Мітінги, медіа і тд - це донати на ЗСУ, но ніяк не леопарди і зброя. У нас як вище написали, не рожевий світ з понями, щоб просто так дарувати танки і зброю. Слабка русня - слабкий вплив на геополітику, поки війна - вони втрачають овердофіга всього, тому всім це вигідно. І буде вигідно ще дуже довго. А потім Україні треба буде дуже багато виплачувати і поступатися з цю допомогу, це як безкоштовний сир.
-
я человек мира, все люди - братья, кроме русни. вот тебе моя идентичность, от паспорта и языка вообще не зависит
-
А это обязательно всё это делать?
-
НЕ НА ЧАСІ!
-
Сидя в Украине значится до войны можно было критиковать систему, а вот во время войны и после войны — низя. Во время войны, потому что война, а после войны, потому-что пост-военный режим. Все проблемы, которые выше описали разные люди — были и до войны, и до АТО. И никуда они не исчезли.
-
так і з України не всім можна просто виїхати, як це стосується канади? В британії є не тільки парламент, а й інші організації, що впливають на прийняття рішень і на громадську думку. Є таке як європейськийбанк розвитку і тд. Рожевий світ - це якраз думати що комусь крім українців наша перемога чи життя укрїнців дуже потрібні. Нагадаю що рік тому нам дали джавелінів і побажали удачі. І те що є зараз - велике досягнення всіх українців,в тому числі тих хто «сидів в канаді і не має мати укр ідентичності», бо він же не в україні.
-
Та просто інший рівень життя, тут я на такий вийду тільки за пару років, бо треба все з нуля робити)
-
Ну тогда вродё всё норм. О чём сыр-бор?
-
Премиум
-
Садомазохист