(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво. Буквально 2 тижні тому перебирала всі квитки з Торонто до ЄС з травня по вересень і в мене виходило 3т в обидва боки. Але коли ти спочатку шукаєш здається, що дешеві квитки є, а доходиш до деталей покупки то вартість збільшується. Тому орієнтуватися на перший погляд зовсім не треба. Так само було в мене на придбання авіа з Торонто до Калгарі на минулому тижні. Спочатку я бачила по 70 баксів, але коли ти починаєш покупку то вартість стала 300 на особу. Westjet
-
Не реальний кейс, щоб ціна сама по собі від 70 до 300 виросла, може багаж додатково обраний, а 70 - ціна без багажу? Не раз брав квитки по Канаді, більше 90 кад жодного разу не платив, ціна на початку і в кінці однакова була.
-
Який мільярд пересадок ? Порту Торонто з дозаправкою на азорах на 2-4 години, є ще варіант там зупинитись на добу і летіти наступного дня Трохи не мільярд А вагітна дружина - так, розумію вас ) Але наче у автора повідомлення не вагітна (ну нічого про таке не говорив )
-
-
Тобто мова про різні квитки) логічно, різні квитки, різна ціна, то що вам не підійшли квитки за 70 дол інше питання
-
А от спробуйте самі))) Ти обираєш Торонто-Калгарі - ціна від 70. А потім виявляється що це квитки не з Торонто, а з Кітченер і в 4 ранку. Тобто треба якось добратися до 2 ам до аеропорту Кітченер. Розумієш що варіант так собі і обираєш тоді аеропорт Торонто і час і вартість інша))) Це я к тому, що на такі скріни і перші цифри орієнтуватися так собі ідея) Бо воно зовсім потім не так виявляється як на перший погляд
-
дадут - отлично, а если не дадут? Если в очереди такие же семьи, откуда уверенность, что именно этой семье дадут? Не знаю, если бы летел один взрослый или пара, без вопросов - не дали, ну ок, перекантуемся как-то. Но с ребенком, тем более после трансатлантического перелета, лично я бы предпочла какое-то стабильное решение. Выбирать все равно автору вопроса, но он должен знать о рисках
-
Так, авіакомпанії люблять таким грішити, показувати в видачі сусідні міста