(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую! Я так розумію, що українців процесять пріоритетно зараз. Бо середній час процесінгу вказано 20 місяців для цього стріму. На ЕЕ не вистачало балів, через вік та англійську. А цей стрім - це в обхід ее, колись був паперовим, але зараз вже онлайн подача. Для подачі треба офер і хоч рік досвіду у тому ж ноку, плюс роботодавець має надати кілька документів. У мене все співпало. Аутлендери теж можуть йти по цьому стріму, головне знайти роботодавця, але тоді треба lmia, а з cuet і відкритим wp цей пункт відпав. Хоча з березня змінили умови і тепер треба мінімум 6 міс прожити в провінції перед подачею, для інлендерів
-
Так
-
В ідеалі ще зп щоб там була
-
в ФОПів нема зп, в ФОПів є дохід, тому огірок і написав там, що докладав ще акти, де власне і пише скільки годин і по якій вартості були оплачені
-
А, акты, прочитала
-
А зарплату какую желательно? Среднюю высчитать за неск. лет или последние?
-
Привіт! А хтось стикався з такою штукою: як отримати диплом, якого фізично нема? Подробиці: закінчувала інститут у Донецьку до війни, потім інститут став частиною ДонНТУ, потім війна, потім я поїхала, потім там сепари прийшли до влади. Ну і десь по дорозі диплом загубився, затребувати його наново, здається, неможливо
-
Вiтаю! Хтось собi шукав житло у Торонто через рiєлторiв? Може хтось насыпати контактiв якщо є? :) Заздалегiть дякую
-
Ось тут гарна стаття користувалась, коли шукала способи свій диплом відновити. mon.gov.ua/ua/news/yak-vidnoviti-vtrachenij-dokument-pro-profesijnu-osvitu-rozyasnennya-mon
-
Теж з нею працювали та можемо її рекомендувати. Вона свою справу знає на 100%