(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то вже в минулому, зараз є EOI
-
я коли подавався за 10 днів закрили
-
Оттавський убер - дніще 🥲
-
Так, з убером
-
працює, декілька знайомих вже пройшли. від подачі до пр біля року займає
-
Мені поки ідеальний убер зустрічався. Тачки класні й нові, може от пару раз тільки було що як маршрутка, яле я тоді якраз монітор везла, тому навіть зручно вийшло. А водії смішні, серйозні такі, ввічливі, як на дуже важливій роботі. Після Харкова це ох який контраст
-
Ну, поки 90 відсотків уберу - було ок, але деякі так, то машину зі снігу витягували, то тачки бувають як після ядерної війни (запах особливо), але все ж таки - більшість була ок)
-
Правда. Хоча саме водії автобусів, що нам траплялись, були більш адекватними ніж з убера ))
-
Це набагато краще ніж остранспо) Типу їхати до центру півтори години (якщо бас доїде, а не поломається десь далеко від отрейн), чи 15-20 хв - ну, вибір однозначний)
-
Більш за все вогонь їхати з канадцями, то зазвичай Тесла чи щось біля преміум класу, типу лексуса, мерса чи щось накшталт топових кроссоверів. (Чи біля топу)
-
www.alberta.ca/release.cfm?xID=8685032335FCE-9595-6171-2F506A0DD21839B8 —— Може комусь треба буде, Альберта нарешті буде надавати темпорарі житло.
-
Просто на наступному етапі роботодавець почне питати сін, для того щоб сплачувати податки А якщо це скам, то ваш сін потрапить в погані руки