(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.rtings.com/monitor/tools/table
-
Зато можна так клей зробити 😌🙃
-
(у мене curved 27" 1080p 240hz Samsung на персональному компі)
-
Дивлячись для чого Якщо чисто для роботи (а робота з кодом), то я б мабуть не брав curved. Для ігор та всілякого медіа - те, що треба. Також рекомендую дивитись у бік 240гц чи вище - considerably reduces eye strain, на власному досвіді
-
Вітаю, спостерігаю те саме, було нічого перші 3-4 тижні, а тут рекрутери почали самі писати в лінекдін
-
Може діло в матриці, цей VA, звик до ips
-
Може, але до цього теж сидів на плоских 27 full hd, то порівнюю з ними
-
Ну і потім curved теж бувають різні Цей, здається, R1500, а буває ще 1800 (трохи curved) та 1000 (дуже curved)
-
Та не знаю, важко сказати, мені чомусь не дуже подобається, не можу це словами розказати Я б не сказав, що набагато гірше, троооошечки, але дивитись на код на ньому 8 годин на день не дуже хочеться Maybe thats just me
-
Мене на 27 1080 влаштовує, то 2к на 32 має бути норм
-
На 30+ дюймов я бы смотрел уже 4к. Я бы даже на 27 уже смотрел 4к, но каждому своё конечно
-
> 240гц чи вище Are you ahueli tam? Извините за мой французский. 60 - ок, 120+ - отлично.
-
Samsung 32" Odyssey G7 Gaming Monitor - LC32G75TQSNXZA - 1000R Curved, 240Hz, 1ms, Black a.co/d/dE8060p
-
Я міркував про такий, але поки не вирішив, чи воно мені треба
-
Ні, ну дивлячись шо за ігри та шо за гпу :-) я на ноуті зараз, тому заміна гпу - це заміна ноута Тому час для 4к моніка можливо прийде з наступним ноутом
-
Хз. У меня норм в 4к пока всё с gpu. Будет напрягаться - куплю новую.
-
Lg 27ud88 У мене такой був в Україні вдома. Поки що самий вдалий що я користувався. Зараз уже не продають, але можливо цю лінійку якось з новими цифрами продовжили