(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Blackberry шукає Cloud developer в Оттаві з досвідом в AWS/Azure/GCP. Якщо у вас більше 3 років досвіду в хмарі, ви говорите англійською і шукаєте роботу- пишіть мені на мейла: [email protected]
-
-
#вакансія
-
Blackberry шукає Cloud developer в Оттаві з досвідом в AWS/Azure/GCP. Якщо у вас більше 3 років досвіду в хмарі, ви говорите англійською і шукаєте роботу- пишіть мені на мейла: [email protected]
-
Та хоч всі. Вірно, на момент стейтменту потрібно щоб був правильтний потрібний вам баланс. Але! Враховуйте що платіж може бовтатися в Pernding якийсь час
-
а ифон - прямо в магазине, сразу
-
через paybright без % покупал на сайте
-
Доброго дня. В звязку с релокейтом до Канади, зараз активно розширюю мережу LinkedIn в Канаді. Мій профайл в LinkedIn: www.linkedin.com/in/serhii-chornyi-9764a369/ Буду радий новим контактам. В минулій компанії займав позицію Tech Lead. Працював с командами, створював архітктуру сервісам та налаштовував сервіси під нашу інфраструктуру. Маю досвід розробки проектів на базі python (Djano REST + celery + Rabbitmq). Маю 3 роки досвіду роботи с AWS (ECS, load balancers, EC2, CloudFormation, etc.) стеком, та побудові інфраструктури та автоматизації проектів. Jenkins CI-CD с кластерами ECS на базі Docker. Досвід роботи: 8 в айті років. Зараз шукаю аналогічну або схожу позицію. Дякую за увагу)
-
Треба заплатити Amount Due до Due Date
-
ну в кредит, частями, без переплаті
-
зачем сразу тратить дофига - если можно по чуть чуть?
-
ну если хочешь потратить сразу всю сумму, то да
-
Kitchener, Highland West