(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🔥 Прогноз Molfar здійснився — на росії вдвічі почастішали пожежі Напередодні нового року, у 2022, ми готували публікацію про те, що на росії горіло найліпше. Також Molfar дав прогноз на 2023 рік. Маємо вже 3 місяці 23-го, й за тенденцією можемо сказати, що у відсотковому коефіцієнті, на який ми робили ставку, Molfar мав рацію — темпи пожеж зросли удвічі. Традиційно, найкраще горять склади та заводи — це 70% того, що палало з січня по березень. русня теж помітила тенденцію й, очікувано, почала ретельно фільтрувати інформацію про пожежі. Але HUMINT творить дива — ти можеш дістати інфу, якої немає в ЗМІ 😈 Радимо росіянам пильніше придивлятись до своїх знайомих, оскільки частина з них вже працює на перемогу України. Читайте наш апдейт по пожежах на росії. Публікація вже на сайті. Звісно, найяскравішим вогником за цих три місяці була нещодавня пожежа в будівлі Міноборони рф. росЗМІ пояснили це тим, що “на сотруднике загорелась шапка”. #OSINTInvestigation Molfar
-
Працюю Чоловічим перукарем в Barberhood Barbershop 💈 68 Abell street Мій Інстаграм instagram: evheniy44 Мій телефон +14375571088 Telegram: @yevhenmiahkov 💈Стрижка 40 $ Стрижка з Бородою 45$ Дитяча стрижка 25$ Графік роботи : Понеділок - Суббота 10:00 - 20:00 Неділля - вихідний.
-
А хоумовнеры которые не тянут ипотеку просто не зафиксировали цену?
-
От думаю це краще сюди чи в мемеси Гатіно/Монтреаль, світла у вас не було тому що рузьке кулхацкери напали на гідро квебек montreal.ctvnews.ca/cyber-attack-at-hydro-quebec-pro-russia-hackers-claim-responsibility-1.6353627
-
Я купил в 2017. Сейчас то что я купил тогда стоит в 2 раза дороже. А за цену mortgage ничего даже нельзя снять. Даже если брать современый повышенный % по ипотеке, то это всё равно будет сильно дешевле чем аренда. Пройдёт ещё 5 лет и разница будет ещё больше.
-
Я так понимаю в Канаде нет фиксд ставки на весь срок
-
Я в целом тоже за ипотека > рент, но это же надо быть уверенным что хотя бы на лет 5 там останешься