(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вот іменно за сонцем, пляжами, квитками на літак за копійки люди і скучають тут. І за можливістю поїхати полікуватися в Україну дітям і дружині. Тут буде легко інтегруватися, бо всі приїжджі, ну і в майбутньому можливість працювати на США по їх рейтах в їх таймзоні... Але якби була норм країна з норм ставленням до імігрантів і нормальна робота в Європі - я би не їхав)
-
Не, в Канаду я решил не ехать, сейчас уж точно) В Испании на пару лет точно засяду
-
А тебе Глово вилку называл? Я иногда слышу про рейты в 80к+ у всяких синьоров и становится интересно реально такое или нет)
-
Я с Епамом из Украины уехал и тут на проект пришел просто) Внутри Епама напряг есть из-за кучи народу которых перевезли, а по рынку даже не знаю, мне стабильно пишут раз 5-7 в месяц, но я мидл автомейшн всего чуть больше года так что может это и нормально)
-
якщо в когось є можливість зарефералити на позицію бекенда або фулстака, був би дуже вам вдячний!! у мене 4 роки досвіду, в основному працюю з nodejs і react/vue, проте готовий/хочу і на python чи golang, або будь-якою мовою крім пхп
-
ні, не просив
-
Різних банків