(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для лмиа как оказалось надо ещё офер, где будет указано, что он будет валиден спустя год после получения ПР, компании могут не захотеть на такое подписываться Just FYI
-
Коли я брав минулої весни, то всюди тре було чекати як мінімум пів року на нове авто. Втішився, шо в одного дилера вже була замовлена партія,і звітам ше не все рокупили були. То я чекав тільки 4 місяці. А тепер від багатьох чую, шо прийшли в салон, і якраз була машина, відказник, її і взяли. То так виглядає, шо з машинами все краще стає. Але чисто моє субєктивне спостереження... П. С. Ставка фінансування виросла з 3.45 до 6.19 в моєму випадку...
-
Даже лайкать могу его сообщения. Кошмар.
-
Это было бы сильно жирно, давать людям не видеть чужие сообщения 😄
-
Да, конечно
-
Я ж вижу что черепах пишет(
-
Походу...
-
Жаль что блокировка людей не фильтрует их сообщения в чатах :/
-
Пропагандируешь использование русского языка. Same shit примерно
-
Є декілька вакансій на моєму проекті в великій міжнародній компанії для девелоперів з реальним знанням С++ та/або С#. Вакансії різних рівнів компетенції в залежності від досвіду. НЕ підходить для дистанційної роботи, тільки робота в офісі. Розглядаються кандидати які вже в Канаді та мають дозвіл на роботу. Будь ласка НЕ пишіть хто ще тільки збирається за кілька місяців приїхати, вакансїї відносно термінові. З бонусів- життя в невеличкому розвинутому містечку (100к жителиів) поблизу Атлантичного океану, відносно доступне житло для купівлі, а також можливість швидкого отримання ПР по Атлантичній програмі. Пишіть в приват
-
Чёрный список
-
Что такое ЧС?
-
BTW писать на русском это тоже пассивная поддержка.
-
Ну завтра разблокируешь, как отдохнёшь
-
Я устал