(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чоловік каже що не всі бухгалтери хочуть з цим працювати, він жеж теж в Торонто працює, то там були якісь мутки з цим. В ітозі за нього платять податки в Онтаріо, Онтаріо само перераховує Квебеку, а він типу має доплатити різницю, але за рахунок того що у нас всякі там повернення, квебек просто звідти мінусує. Цього року він мав би щось там доларів 700 доплатити до онтарійської
-
Та я шучу. Скорее всего не очень хотят с вашей бюрократией сталкиваться.
-
Если можешь, поделись рефералкой, плз
-
так там грос зп, їм має бути пох. Це дискримінація(
-
Ніяк не підтверджував, ніхто і не просив :-) бекграунд чек був, але тільки щодо криміналу здається. Під загальною назвою фріланс групував по окремим проектам, на співбесідах розповідав про той чи інший окремий проект. Єдине, що було - це punchline про after so many years of freelancing I'm really eager to be a part of something bigger again, strive to make a difference and have a long lasting impact on the industry
-
Ну да, я об этом 😊
-
Але мені пощастило, more than in one way - резюме не відсилав взагалі - сидів на пляжі в Таїланді, поставив open to work та трохи привів до ладу linkedin та indeed - знайшли самого, як тільки поставив location канадський та додав канадський номер через textnow до резюме - штук 15 інвайтів за 2-3 тижні, 5 інтерв'ю, 2 офера, один з них обрав - непогана зп, фул ремоут, бенефіти, цікавий проект, гарна команда Думаю просто зірки так зійшлись)
-
Кому видно? Чехам не видно.
-
З foil-less таких проблем не має бути?
-
Полистал тут randstad salary guide и увидел application software devops - development 75.1-100.8 87.1-118.8 101.4 -135.3 networking/infrastructure devops - infrastructure 88.5 -122.1 103.2 -143.0 119.4 -160.4 А в чём разница, кто-то знает? UPD: Наверное тут будет более релевантно чем в деньгах.
-
Перший з упором на build engineer/sdet, другий те що називають Sre(копатися в серверах, базах, кластерах)
-
Доброго дня. Можливо є ті, хто працює в Британскій Колумбії і буде подаватися по програмі tech pilot ?
-
Дай лол. Не знав що таке є