(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Після здачі теорії дадуть тимчасову бумагу, одразу розкажуть що можна записуватись на драйв тест, я записався через пару тижнів, при записі, якщо онлайн, треба вказати expiration date не той що на бумажкі, а на кілька років більше (мені чувак ручкою написав яку дату вказувати), тоді дає записатись на G. Букати краще одразу бо черги на місяць вперед (якщо беремо Торонто і прилеглі міста), але часто є вільні слоти. Хтось писав що якщо терміново потрібна ліцензія то можна в порядку живої черги в драйв центрі.
-
Океана нет)
-
Заапдейтила описания позиції. Хто мені писав і питав. careers.brightgrove.com/vacancy/senior-golang-backend-software-engineer-3-5764
-
тут якось була історія, що Індід часом може жити своїм життям, краще уточнити у рекрутера
-
Либо одно либо другое
-
Американские мегаполисы просто пытаются сочетать несочетаемое: one family house с человейниками
-
Я вот тоже, 90 дней не открывал, они отменили скидку. Позвонил, все вернули как было и прислали новую ссылку для активации, но за это время обновилось приложение и теперь пишет, что поездка определяется, но в "предыдущих поездках" пусто. Хотел уточнить только у меня ли такая проблема.