(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще таке питання до девопсів тут - які цифри по зп ви просите в Канаді, якщо це ваша перша робота тут? Я вже просив 120к (медіана, судячи по джоббанку та індід) - це норм зп для девопса - понаїха, без "канадського" досвіду? Питаю бо, як мені здається - норм прохожу тех або фінальні співбесіди, але вже кілька разів була відмова. Хочу зрозуміти - це вони тут для понаїхів так зп зажимають, чи можливо проблема в чомусь іншому з мого боку?
-
Це погрози?
-
Тому торги в мене були на самому початку типу «шось багато хочете, а можете менше хотіти?»
-
Зазвичай на початковому скрінінгу HR завжди питає бажану зп й якщо в бюджет не влазить, то просто не рухаються на подальші етапи, але це був суто мій досвід
-
Що питали? В мене завтра буде. Теж без конкретної вакансії
-
Ну й більш того, будь-яка нормальна компанія спробує торгуватись, якщо їй підійшов кандидат, але у вилку не вписались
-
Не те що багато а прям капець як багато. В групі українців в Барселоні майже кожен день пишуть як когось обікрали. Машину на парковці чи сумку/рюкзак в транспорті чи супермаркеті. В людей в квартири залазять і при них крадуть речі. Машини зупиняються на автобанах і крадуть речі. Поліція нічого з цим не робить. Ахх і я ще забув за таку тему як окупас. Це коли віджимають житло. Усіх моїх знайомих в Іспанії пограбували або кинули на бабло, нас самих обікрали.
-
Ну вот и интересуюсь, какие варианты есть
-
А при смене работы, как можно получить т4 от предыдущего работодателя? 🤔
-
Короче нафиг Каталонию
-
даже целые гайды есть как это делать правильно)
-
Там наверное процентов 90 окупасов со всей Испании
-
Звучит как обычный день в Каталонии