(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
90-110, якщо прям сильний сіньйор, то можна зторгуватися до 130
-
Народ, якщо комусь треба апоінтмент в українське консульство, я маю два слоти на 11 травня, які буду відміняти, бо консул зайчик і взяли всіх трьох дітей на паспорт за один раз. Валідно до 1 травня
-
⚡️⚡️⚡️Зеленський: «За підсумками діалогу з китайським лідером, вдалось досягнути домовленості про потужне зближення наших краї в сфері ІТ. Відтепер абсолютно усі українські програми, сайти та сервіси мають бути переписані на мові програмування Сі++, яку вигадав великий дракон Сі. За використання будь-яких інших мов кодери будуть відправлятись в табори, де їх годуватимуть лише рисом» Smak
-
можна обрати між емейлом та номером телефону
-
Что так, что так выходит миска риса
-
тільки якщо картка в тому самому банку. з інтерак ти це завжди бачиш
-
meeting
-
підписати це для себе, а коли додаеш контакт воно з інтерак то підтягує на кого зарєєстровано
-
А как ты там видишь? Ты ж сам вводишь номер телефона/email. Можно хоть “блаблаблага” подписать его
-
Помісячне повернення наче тільки на пр можливо, але я не копала глибоко, може я помиляюсь
-
Ні, не бесплатний. Тут є субсідовані садочки, 10 баксів на добу, але в них непросто попасти. Проте, тут є провінційна допомога і якщо садок ліцензований, то повертають за формулою «67% від різниці між субсидованим і фактичною оплатою, але не більше як 10200 на дитину». У нас садок коштує 48/доба, повернення минулого року було солідне