(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Против 700км за рулем в одну сторону)
-
чому? для літака не потрібно утримувати і будувати тисячі кілометрів рейок
-
3 часа езды
-
Вот прям завтра
-
30-50 евро туда-обратно Мадрид - Барса
-
так це суто пасажирські перевезення, вони арендують рейки в ЖД компаній, і утворилися коли ЖД компанії хотіли позбутися пасажирських перевезень взагалі. та сама історія як в штатах
-
Вот буквально любая всратая новость - 80% что оттуда
-
Сеть поездов в Испании 10/10 Если не заглядывать в Каталонию конечно, лол
-
фішка в тому що канаді їх не дали, вона сама заробила.
-
Вже деякі контори пишуть в вакансіях, що один з бонусів для кандидата - ОНЛАЙН інтерв’ю …))) Так що норм
-
дороги, громадська інфраструктура, медицина, школи тощо. як примірник якості дорог - на публічних хайвеях інколи ловлять з перевищенням 180-190 кмч, тобто можна їхати і не вбитися на швидкості 280кмч, з іншого боку до будь якого провінціального чи національного парку ти доїдеш без проблем навіть на седані низькому. мережа YMCA і публічних бібліотек на базі котрих купа коштовних сервісів. До медицини я не маю питань, задовільнений повністю. сніг в нас чистили завжди
-
даже бензин туда-обратно дороже выйдет чем поезд на двоих
-
Ну я ж тобі вище написав яка в нас була математика. Хз, може прям зараз подешевшало. Але минулої осені треба було в Мадрид з Тарагони. Мені нарозказували казочок які класні поїзда, . Тільки це все було до того як я відкрив ціни. Білети за тиждень наперед в будній день були тільки по 70 євро мінімум. Всі дешеві по 20-30 розібрали. І це я не дивився конкретний день. А плаваючі дати на тижні. Тепер рахуємо. 70 з рила в один бік. На двох 140. Назад можна вечірній огіо за 30. Це ще +60. І того разом 200. Беремо середньостатистичну жоповозку: 6 л соляри чи бенза на сотку по трасі. Туди і назад з Тарагони 1000 км десь. Це якщо по 1.7 то буде 102 на двох. То що там дешевше?
-
И разориться на коммуналке)