(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол, це лейофи?)
-
заходи
-
Всім привіт😊 Підскажіть чи в ІТ (на тестера, розробника чи аналітика) роботодавці вимагають освіту по ІТ (на джуна)? Чи це чисто nice to have, а дивляться в першу чергу на знання?
-
It depends, microsoft просила доки про освіту (і із-за цього затягнула бг чек), оттавський стартап на 100 людей - ні, їм було пофіг.
-
Дякую за інформацію ♥️
-
з приводу страховки - мені скинули 20% страховки на авто за те що я застрахував в них і будинок. Ціна на будинок вийшла трохи більша ніж в попередній страховій, але не суттєво
-
Мій знайомий мав страховку на Елантру, за яку платив 27 баксів на місяць. Елантра 2011 року, і в нього тут гарна історія (5 років вже тут), але сам факт того що можна платити 27 баксів на місяць за страховку мене порадував
-
И как это тебе мешает?
-
+ життя в великому місті часто означає економію на авто. Знайомі жили в Торонто, то віддали нам своє авто на перший час покористуватись, тому що вони його використовували раз на місяць. То ж це ще теоретично допоможе зекономити на автомобілі
-
будинок зняти можна, але це буде дорожче. І дуже залежить від того де знімати. Але незалежно від розташування будинок завжди дорожче, як по чистому ренту, так і по комунальних платежах. + багато людей не хоче паритись за прибирання снігу, стрижку газону і всьому що супроводжує догляд за будинком та прибудинковою територією. Ну і іноді людям просто подобається життя в мегаполісах