(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Ванкувері взагалі такі прямо по місті бігають
-
I want to cry, the salary for this position is 55-75000 $ Is it about Canadian or US dollar??
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, чи хтось користувався car warranty for pre-owned cars в BC, або взагалі в Канаді? А то думаю купувати б/в авто, і Диллер пропонує таку операцію за доп кост. На скільки воно взагалі працює і які можуть бути нюанси, особливо у випадку клейму?
-
99% it's in Canadian
-
Воу, а чого так мало світить з таким великим досвідом? Непопулярний стек/спеціальність?
-
Я вже морально готуюсь до 70-90 для 12 років досвіду, а для джуна не погано, опис вакансії то вже таке, думаю після університету можна вже на таке подаватись для місцевих 😁
-
Front react, трохи backend nodejs, але те що бачу по вакансіях то 100+ щось мало варіантів, ну і англ b1 макс b2
-
Дякую, так і планую, але готуюсь до гіршого)))
-
Я тільки через півтора місяці буду в bc, зараз потрохи займаюсь підготовкою, але часу не це поки не багато, мушу багато працювати ще на теперішній роботі, шукати і проводити співбесіди собі на заміну
-
Ok, я б не рекомендував відразу іхать в BC. Майже всі працюють з дому, є більш економічни місця для початку. Я в BC жил 4рокі, а взагалі в Канаді 21. Якшо цікава моя думка за пошук роботи в Канаді саме в IT, я намагався викладати її тут Посылання на youtube : youtu.be/i8PtuxyhJeo Посылання на PowerPoint (file size 162 MB!) : docs.google.com/presentation/d/1BfOjYG5Ud9se_4zHPWsz8EbwqNwlhn8S/edit?usp=share_link&ouid=108555641137194139811&rtpof=true&sd=true Якшо є якісь запитання, можу спробуватитут розповісти
-
Дякую, зберіг для ознайомлення, але для себе розглядаємо тільки bc розуміючи всі складнощі