(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нещодавно мені знайомий розповідав, що компанії мають мати "відкриті позиції", для того щоб мати якісь пільги але як на мене це не логічно. Краще пільги по свіжим наймам рахувати. Але в такому випдку, може з'явитись тенденція, що ніхто не проходить пробейшин😁
-
Даа, так то же самое именно, что вы классно разговариваете, смеётесь, она говорит, что скорее всего будет интервью, потому что по всем требованием проходишь и потом всё. Когда отправляешь резюме, то нету этого чувства неоправданных ожиданий потом хотя бы
-
Ой вей Это ж могут в текущую контору позвонить, а ты им ещё не сказал, что валишь))
-
Привіт усім! Питання виключно до тих, хто проходив етап евалюації досвіду з фрілансерства на Upwork на бекграунд чеку: як ви підтверджували той досвід? Кожному клієнту писали з проханням написати рекомендаційний лист? Давали якісь виписки з Апворку? Що можна зробити в ситуації, коли фул-тайм працював з клієнтом досить довгий період, але все робилося через апворк і пейонір (по-дурості/по-молодості)? Як можна викрутитися з ситуації, якщо не дуже хочеш у того клієнта щось просити? Дяка!
-
Пільг за відкриту позицію немає, але це частина процесу на відкриття lmia, для розробників воно спрощено, але для qa потрібно на повну робити
-
Такаж фігня. Думав щось не так з резюме/досвідом і тд, що "технічні" не дають. Але трохи почитав цей канал і заспокоївся 🙂
-
Я никак не подтверждал обычно, если это пару годиков фриланс и было давно, то никто не докапывался. Ну а так, показать им свой профиль на апворке, где видна твоя статистика по заказам. Поскидывать развёрнутые отзывы клиентов с их контактными данными, если уж совсем заморачиваться.
-
В тому то і річ, що в мене є клієнти, з якими я останній раз працювала років 6 тому, і писати щось просити… ну кам ооон :) Окей, раз у вас спрацювало, то теж спробую цієї стратегії дотримуватися. Дякую за відповідь!
-
Pr получишь и дешевле будет намного)