(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бо досить далеко від дійсності
-
Мій син встиг повчитися в 4 школах: 2 українські, німецька і канадська. Нещодавно порівнював підходи до навчання. В Україні їм спочатку пояснюють матеріал і дають приклад розв'язання задачі, а потім саму задачу. І вирішувати мусять по шаблону, що дали. В канадській школі їм спочатку дають задачу, і вони намагаються самі її вирішити. Потім дають підказки, якщо не виходить, і показують інший спосіб, коли задачу вирішено. Окрім того, в Канаді заохочують об'єднуватися в групи для вирішення завдань, в Україні навпаки вимагають, щоб кожен робив самостійно.
-
В університет тут йдуть по gpa. Тобто значення мають саме оцінки по ходу навчання та релевантні референси. Далі вже універи ще можуть додаткові тести проводити або зараховують gmat. В школі є два незалежних іспити на прикинув початкової школи та в хайскул
-
Мені в очі кинулись слова про релокейт і КАНАДА. Вони дивляться 2секунди і можуть моментально закрити, не розбираючись Залиште тільки локацію поточну і десь в Саммарі, що маєте OWP
-
А какую-то бумажку выдали что опаздываете или типо того?
-
саме так. Я вчилась в американській школі, і там дійсно дуже розслаблено, але при цьому багато можливостей + розвиток саме презентацій, роботи в групі, лідерство і тд. В нас такого нема. І в американській школі начебто багато простіше ніж в укр, а після універу якось перекос навпаки в сторону сша/канади, тут набагато сильніший post grad. Ще від себе додам, що обʼєм галопом проглоченого матерілу не є показником якості освіти. Я в україні добре вчилась, але більшість знань вилетіла, бо супер багато всього. А той фундамент що в америці по пів року жували - зі мною. Можливо це важливіший показник
-
А доречі діти його взагалі не можуть їсти, це ще такий вагомий бонус 😅
-
Не епікюр, підримують рашку