(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дівчата, вибачте, підкажіть, чи можна якось потрапити до гінеколога? Минуючи волк ін? Чи є якісь гінеуологічні клініки, куди можна було б записатися?
-
В БК
-
Я робила в Dr. Sekunda на Royal York&Queensway. Майже рік назад, задоволена повністю, випадок був досить складний, за два візити все зробила. Приблизно 1300 за все
-
А як проходила сама процедура? Це був ендодонтист? Я був на першому візиті в двох клініках і в мене залишилися погані враження в обох випадках вже на цьому етапі. Я маю фобію дантистів і попереджаю про це перед записом. Але в мене не було відчуття, що лікар якось care. Настільки погано, що дуже засумував за своїм дантистом в Україні. Боюсь прежставити, як хєрово буде з дуже зайнятим ендодонтистом. І таке враження, що їх цікавить тільки видоїти мою страховку по максимуму. Бо по факту, не зробили нічого, списали 150$ зі страхової і записали через 1.5 місяці до ендодонтиста на root canals. Ще й сказали, приходь потім коронку ставити, бо він зробить тільки тимчасову пломбу. Для мене і один раз прийти до дантиста дуже великий стрес, а тут вже 3 намічається. В Україні мені робили видалення нервів двічи за два візита і 350 гривень (років 8 тому). І одразу ставили постійну пломбу.
-
Тільки що намагався згенерувати юніт тести з чат жпт. Можу сказати одне - без роботи ми не залишимось. Щось складніше умовног (a, b) => return a + b тестувати він не може. А конкретно не вміє в залежні файли та залежності вцілому. Просто купа якогось коду, котрий ще потрібно розгадувати. Найкраще навіщо його можна використовувати це генерація скелету чи бойлерплейт для ваших тестів.
-
Не йдіть в Dr. O.К dental, мені після них все треба було переліковувати через півроку/рік І про Eatonville Dental були погані відгуки в інших чатах, персонально там не було
-
Так, вона говорить українмькою, польською і англійською
-
Мені суб‘єктивно в Кліпича конвеєр, ніхто не париться за пацієнта зовсім, часто неуважні. Я була в одного дантиста там, чоловік в двох протягом чотирьох років, враження такі собі.
-
Ось її клініка
-
maps.app.goo.gl/aTopewAZP5JhF6QG7?g_st=it
-
Порадила превентивно що робити з проблемами. Чоловік був в тій самій клініці в Dr. Bouchan, він рос і англ мовний, теж залиштвся задоволений