(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Може хтось муверів у Торонто рекомендувати? Так щоб вкластися у мааааааленький бюджет нижче ринкової вартості (всі гроші пішли на оренду та на придбання меблів, не очікувала, що вони будуть вимагати більше ніж є в наявності).
-
Всім привіт. (Якщо що це повідомлення від людини вище, не від мене 😁) Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Ребят на сколько Camel может быть полезен? У меня ныне в компании он используется, говорят что это лучше чем писать репозитории, listenerы делать и тд ибо он имплементирует enterprise integration patterns... Но по факту у нас Camel route либо слушает сообщение с кафки и кидает в монго либо читает с кафки и кидает на другой микросервис Выглядит так как будто кому-то было скучно и он написал кэмэл, что бы можно было по другому, в реальности только новый дополнительный синтаксис и библиотека появилась . Спринг по-моему хватало с головой Или может я не прав?
-
Оо так квитки ж були по 500 долларів 😳
-
Теж не в перше бачу Не думаю що русня, бачила азіата за кермом Але тригерить, згодна
-
Вроде оно. Контракт не подходит если идти по: OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream
-
Що за блювотний тон спілкування? (@) Мені оцей хейт нагадує забавну історію як колись ми піднімалися на Драгобрат на мотоциклах. І тоді 24-го, там з самого низу з Ясіней ішли просто зграї туристів з величезними рюкзаками. Ішли вони звісно по центральній атвтомобільній дорозі. Ішли і матюхалися та окрикували машини які проїжджали повз і нас в тому числі. Вони мабуть були не в курсі що це просто автомобільна дорога між двома селами. Так сами і ви мабуть не в курсі скільки в світі є офроуду де легально можна кататися. Я от проїхав 10к по Європі і щось не бачив щоб хтось біг давати пиздов мені. В Україні доречі я здається не порушив жодного природоохоронного закону. У нас тих місць де дійсно заборонено їздити не дуже багато)
-
грустно конечно