(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За декілька десятків к
-
я чомусь 3400 за 2б платитиму, з липня, тільки зняв )
-
о майже сусіди )
-
одразу видно "експерта по оффроуду", дякую)
-
Ага, коли розказують за коротку базу на офроуд - зразу згадую як з джип клубу діди старовіри з покоління в покоління передають мантру про коротку базу, ручну коробку, механічну роздатку. Самі толком ні на чому іншому крім уазика не каталися а інших учать.
-
він то популярний у NA, але людина схоже з категорії людей яким просто хочеться по бордюрам / газонам кататися і розповідати які вони скілові водії-офроадери і що без фулл сайз пікапа б це ніхто не зміг робити)
-
Не знаю. Моє авто 2022 само рулить, гальмує та зупиняється. Ну і парктроніки спереду є. І камера
-
[Student Universe] Toronto to Poland (Warsaw & Gdansk) $342 Roundtrip+!! SEPT/OCT DATES Youth/Students Only forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2620495
-
ага - а ще вага, обвіси і купа інших моментів) щось не бачу фулл сайз пікапа на відео вище)
-
У пікапа з вагою доречі ще норм. Повна споряджена 2300 це рівень ТЛК. І вага сама по собі це ні про що. Звіси це питання бамперів, в сільверадо до слова можна просто нижню губу зняти. Звісно в вранглера зразу по заводу покраще буже. Але чомусь я на відосах з північної америки через раз бачу пікапи. Мммм. Як же вони їздять